havadurum

HDP’de, gençlik çalışmanın “Merkez”inde, adaylar köylerde

HDP Çanakkale Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün Geyikli`de dayanışma amacıyla düzenlenen kahvaltıya katılan HDP Milletvekili adayları, daha sonra köyleri dolaşarak, vatandaşlarla bir araya geldi. HDP Çanakkale Gençlik Meclisi de Truva Atı önünde stand kurarak, vatandaşları HDP`ye oy vermeye çağırdı.

1059
 
 
HDP Çanakkale Milletvekili adayları, Çanakkale`de mahallelerde gerçekleştirdiği halk toplantılarının ardından, çalışmalarına belde ve köy gezileriyle devam ediyor. Önceki gün Geyikli`de dayanışma amacıyla gerçekleştirilen kahvaltıya HDP Çanakkale Milletvekili adayları Özlem Ergun Açanal, Mihriban Şah ve Leyla Yavuz, HDP Çanakkale İl Eş Başkanı Rahime Kanilga ve Şehmus Aslan ve HDP üyeleri katıldı. Geyikli`de gerçekleştirilen kahvaltıda halka buluşan adaylar, 7 Haziran seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulundular. HDP heyeti çalışmalarına köy ziyaretleriyle devam etti. Geyikli buluşmasından sonra Kavaklı Köyü, Kösedere Köyü, Babadere Köyü, Tuzla Köyü, Gürpınar Köyü, Babakale Köyü ve Yukarıköyler köyünü ziyaret eden HDP Milletvekili adayları, burada köylülerle buluşarak onların sorunlarını dinledi. Köylüler tarafından oldukça sıcak karşılanan HDP heyeti, 7 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını ve neden HDP`ye oy verilmesi gerektiğini konuştular.
 
 
HDP seçim çalışmasına, gençlerden yoğun katılım
HDP Çanakkale Milletvekili adayları ve HDP heyeti bir yandan köy gezilerini sürdürürken, HDP Çanakkale Gençlik Meclisi`de seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Önceki gün Truva Atı önünde stand kuran, HDP Çanakkale Gençlik Meclisi üyeleri, vatandaşlara bildiri dağıtarak, 7 Haziran seçimlerinde HDP`ye oy vermeye çağırdı. Truva atı önünde gerçekleştirilen bildiri dağıtımına, gençlerin yoğun katılımı dikkat çekti. Bir yandan bildiri dağıtan gençler, diğer yandan halay çekmeyi ve horon tepmeyi de ihmal etmedi.
 
Paylaş