havadurum

Hayırsever işadamı, çocukları sevindirdi

Hüseyin Özcan Çocuk Parkı, Vali Güngör Azim Tuna’nın katılımıyla açıldı.

808
 
Hayırsever işadamı Hüseyin Özcan tarafından yaptırılan Çocuk Parkı düzenlenen tören ile hizmete girdi. Yapıldak Köyü Saltık Mahallesindeki Çocuk Parkının açışlına Vali Yardımcısı Canan Hançer Baştürk, Hüseyin Özcan Çocuk Yuvasında kalan çocuklar ve vatandaşlar katıldı.
 
1980’den bu yana her Vali döneminde bir şeyler yapmanın kendisine nasip olduğunu ifade eden hayırsever iş adamı Hüseyin Özcan,  çocuklar yararına, yapımında kendisinin de şahsen çalıştığı çocuk parkını hizmete açmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
 
Açılış programında bir konuşma yapan Vali Güngör Azim Tuna ise; “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Çocuklarımızın, gelecekte mutlu, her daim sağlıklı ve vatana millete faydalı birer nesil olarak yetişmeleri için elimizden gelen her fedakârlığı göstermeliyiz. Hüseyin Özcan beyefendi, sadece maddi yönden değil, manevi yönden zengin, yüksek erdem sahibi bir hayırsever vatandaşımızdır. Hüseyin Özcan Çocuk Yuvası başta olmak üzere, birçok hayırseverlik örneği sergileyerek ilimize çok değerli katkıları olmaktadır” dedi.
 
Yapılan konuşmaların ardından  Hüseyin Özcan Çocuk Parkı çocuklarların da katılımıyla Vali Güngör Azim Tuna ve Hüseyin Özcan tarafından açıldı. Vali Tuna’nın eşi Pervin Tuna ve Hüseyin Özcan’ın eşi Şükran Özcan tarafından çocuklara birer kol saati hediye edildi. Açılış programında ayrıca Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Okul birincisi Şebnem Turan’a Vali Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna tarafından hediye verilirken, program sonunda Yapıldak sakinleri adına Doktor Ümit Tuna tarafından Hayırsever İş adamı Hüseyin Özcan’a teşekkür plaketi takdim edildi.
Paylaş