havadurum

Ha gayret!

23. hafta sonunda Çanakkale Dardanelspor Aydınspor 1923`ten 6 puan geride kaldı ama, yarış devam ediyor...

581
Takımların sezon sonuna dek oynayacakları 11 maç ve alınabilecek 33 puan bulunuyor. Bunu bilen Kırmızı-Beyazlı takım, dezavantajlı olmasına karşın zirve mücadelesini sonuna kadar sürdürmede kararlı...
 
Son 3 haftalarda ikisi dış, ikisi iç sahada oynadığı toplam 4 maçta 8 puan birden yitiren Çanakkale Dardanelspor yaşadığı puan kayıplarını telafi etmek için gözünü son düzlükte yapılacak 11 maça çevirdi. Ligde başarılı gidişini inkıtaya uğratan Çanakkale Dardanelspor 23. hafta sonunda 50 puanlı lider Aydınspor 1923`ün ardından 44 puanla ikinci sıradaki yerini koruyor. Şampiyon olamaması halinde 2.lige yükselme şansını Play-Off grubundaki maçlarda araması söz konusu olan Kırmızı-Beyazlı takımda kurmaylar bugün gelinen noktada ve ilerleyen haftalarda ibrenin kendilerinden yana döneceğine inanıyor.
 
Fikstür Dardanel`den yana
Spor Toto 3.lig, 2.grubun sezon sonuna dek oynanacak maçlarında Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetimindeki Kırmızı-Beyazlı takımın önemli bir fikstür avantajı bulunuyor. Boğaz ekibi 11 maçın 6`sını evinde oynarken, 5 kez de deplasmana çıkacak. Dış sahalarda sırasıyla Sivas 4 Eylül Belediyespor, Erzincan Refahiyespor, Kilimli Beelediyespor, İskenderun 1967 ve İstanbul`da Ümraniyespor`la karşılaşacak. Buna karşın, oldukça zorlu bir müsabaka programıyla karşı karşıya olan lider Aydınspor 1923 takımı Adnan Menderes Stadı`nda 5 maç oynarken, 6 kez de deplasmanda mücadele verecek. Ege`nin Siyah-Beyazlı takımı dış sahalarda Ümraniyespor, Bursa Nilüferspor, Belediye Bingölspor, Gebzespor, Adıyamanspor ve Menemen Belediyespor`un konuğu olacak. Bu fikstür programı Çanakkale Dardanelspor`u avantajlı kılıyor.
 
Olay Spor
Paylaş