havadurum

Fuar başarıyla tamamlandı

İstanbul CNR EXPO Fuar Merkezinde gerçekleştirilen sosyal demokrat belediyelerin örnek başarılı projelerini tanıttığı “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” tamamlandı.

598
Başarılı projelerin yaygınlaştırılması adına fuarda sergilenen projeler üzerinde tüm belediyeler incelemelerde bulunurken, fuarı gezen katılımcılar da projelere tam not verdi. 61 belediyenin katılım gösterdiği fuarda Çanakkale Belediyesi 9 projesi ile yer aldı.Çanakkale Belediyesi yöneticileri de diğer belediyelerin örnek projelerini yerinde incelemek üzere fuarı ziyaret ederek hem kendi projelerini tanıtma hem de diğer belediyelerin projelerini inceleme ve değerlendirme fırsatı buldular.Birbirinden değerli bilim insanı ve sanatçının söyleşileri ve konserlerinin yanı sıra birçok aktivitenin de gerçekleştirildiği zengin organizasyonları ile fuar ziyaretçi akınına uğradı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da programları yakından ve ilgi ile takip etti.
 
 
 
Fuar alanı taksimi aratmadı…
Fuarın gerçekleştirildiği tarihlerde Taksim’de olduğu gibi ülkenin birçok kentinde ve hatta birçok ülkede sürmekte olan Taksim Gezi Parkı için başlatılmış olan hareket fuara da yansıdı. Fuar alanında bir araya gelen binlerce kişi seslerini yükselterek destek verirken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da hem fuar alanında hem de Taksim`de desteğini bizzat katılım sağlayarak sürdürdü.
Paylaş