Favoriler kazandı

Süper Amatör, 1.Amatör, U-17 ve U-15 kategorilerinde yapılan toplam 17 maçta ağlar tam 84 kez havalandı. Haftanın en farklı skorunu U-17 liginde deplasmanda Biga Adaspor`u 10-1 mağlup eden Geliboluspor elde etti...

240
Süper Amatör Lig
Haftanın maçlarında; Geliboluspor - Çan Termikspor 1-1 berabere kalırken, diğer 4 maçı ev sahibi ekipler galip tamamladı. Yeni Çanspor Biga Adaspor`u 1-0 yenip, 12 puan ve averajla liderliğe yükseldi. Arslancaspor sonuncu sıradaki Lapsekispor`u 6-2 ile uğurladı. Kepezspor sezonun ikinci galibiyetini alırken, gol düellosu şeklinde geçen maçta Mahmudiye Belediyespor`u 4-3 mağlup etti. Çıkış içine giren Karabiga Belediye Gençlikspor ise namağlup Özel İdarespor`a ilk yenilgisini 1-0`la tattırdı. 4`te 4 yapıp, kalesinde henüz gol görmeyen 12 puanlı lider Yeni Çanspor kadro yapısı ve mevcut kulüp potansiyeli ile rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor.
 
Diger kategoriler
Çanakkale 1.Amatör Liginin önemli maçında deplasmanda Ezinespor`u 3-2 mağlup eden Barbarosspor doludizgin Süper Amatör`e koşuyor. Oynadığı 6 maçı da kazanan 18 puanlı lider Barbarosspor zirvenin keyfini çıkarıyor. Haftanın maçlarında deplasmanlarda Harbişspor Kocatepe Gençlikspor`u 4-3, Çiçeklidedespor Gökçeadaspor`u 2-1, Yeşil Bayramiçspor Tarımspor`u 5-0 yenme başarısı gösterdi. U-17`lerin gruplarında Harbişspor ve Geliboluspor, U-15`lerin gruplarında Hastanebayırıspor, Geliboluspor ve Bigaspor liderliklerini sürdürüyor.
 
OLAY SPOR
Paylaş