havadurum

Dönem başkanlığını Çanakkale alıyor

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Sedat Yücel ile Kent Konseyi Genel Sekterlerinden oluşan heyet Çanakkale’ye geldi.

424
Türkiye Kent Konseyleri Birliği’nin 3.’sünün gerçekleşeceği buluşmada dönem başkanlığını Çanakkale alacak. Çanakkale Kent Konseyi’nin ev sahipliğini yapacağı “Türkiye Kent Konseyleri Birliği İletişim ve İşbirliği Ağı” nedeniyle kente gelen Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Sedat Yücel, beraberindeki Gaziantep, Bursa ve Yalova Genel Sekreterleriyle birlikte Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek’i ziyaret etti.
 
Çanakkale’de bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını belirten Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı Sedat Yücel, Kent Konseyi olan illerin şanslı ve avantajlı olduğunu söyledi. Yücel, Çanakkale’de yapacakları toplantının önemli olduğunu da sözlerine ekledi. Kent Konseyleri’nin önemine dikkat çeken Belediye Başkan Vekili Muharrem Erkek ise, her ilde bir Kent Konseyi’nin olması gerektiğine dikkat çekti.
 
Yapılan konuşmaların ardından Erkek ile Yücel ziyaretin anısına çeşitli hediyeler takdim etti. Ziyarette Çanakkale Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Ayşe Hacıoğlu ve Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soyugüzel hazır bulundu.
 
Paylaş