havadurum

Sigorta Acenteleri toplantısı yapıldı

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi Metin Kenar'ın katılımıyla gerçekleşti.

225

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Dünya Odalar Federasyonu Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımlarıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıya Odamızı temsilen TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi Metin Kenar katılım sağladı.

“Sigorta sektörü, ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısının önemli bir parçasıdır"

TOBB İkiz Kuleler’de gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi veren TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclis Üyesi Metin Kenar; “Sigorta sektörü, ülkemizin ekonomik ve sosyal yapısının önemli bir parçasıdır. Bu sebeple, sektörümüzün gelişimine katkı sağlamak ve karşılaştığımız zorlukları aşmak adına bu tür toplantıları oldukça değerli buluyorum. Toplantımızda, sektörümüzün mevcut durumunu ve ekonomiye katkılarını, karşılaşılan zorlukları, sektörel işbirlikleri ve destekleri ile geleceğe yönelik stratejiler hakkında konuları değerlendirdik.” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş