Doğtaş’tan Kuşadası’na mağaza

DOĞTAŞ, Exclusive mağazacılık anlayışını Kuşadası’nda sürdürüyor.

1047
 
Exclusive mağazacılık anlayışıyla fark yaratan Doğtaş’ın, Kuşadası mağazasının açılışı Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti.
 
Türk mobilya sektörünün öncüsü Doğtaş, kaliteli ürün ve hizmet anlayışını Kuşadası’na da götürüyor. Tasarımlarında konfor, işlevsellik ve estetiği bir araya getiren Doğtaş’ın, yeni Exclusive mağazası Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda açıldı. Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, Doğtaş Satış Pazarlama Müdürü İlhan Tunçman, Doğtaş Pazarlama Müdürü Kenan Mete ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen Doğtaş Kuşadası Exclusive mağazasının açılışında canlı performans sergileyen Sunshine Band Orkestrası hareketli şarkılarıyla herkese keyifli dakikalar yaşattı.
 
Açılışta konuşma yapan Doğtaş Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan, “Doğtaş Mobilya bugün 65 ülke ihracatı, yurtiçi ve yurtdışındaki 200’ü aşkın mağazasıyla büyümeye devam etmektedir. 40. yılını kutlayan köklü bir şirket olarak, bugün sektörde takip edilen; kalite ve tasarım anlayışımızla ‘yaşam tarzlarını belirleyen’ ve dünya markası olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen bir konumdayız. Bir mağaza daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Paylaş