Semizoğlu, Hisarcıklıoğlu’ndan Çanakkale için ayrı program sözü aldı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkanı Selçuk Semizoğlu, Biga’da düzenlenen bir dizi etkinlik için Çanakkale’ye gelen Dünya Odalar ve Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan Çanakkale merkez için ayrı bir program sözü aldıklarını açıkladı.

138

TOBB tarafından Biga’da yaptırılan anaokulunun açılışı ve 18. Biga Gıda Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarına katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Dünya Odalar Federasyonu ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu Çanakkale Havalimanından uğurlandı. Uğurlamaya ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulah Deniz, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal ve oda yetkilileri katıldı.

Hisarcıklıoğlu’nun ziyareti ile ilgili bilgi veren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu şunları söyledi:

“Ülkemizin ekonomik hayatını geliştirmek, uluslararası arenada sesimizi daha güçlü duyurmak için çalışan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz, eğitim ve sosyal hayata da Türkiye’de en büyük katkıyı sunan, bizleri en iyi şekilde temsil eden bir çatı kuruluştur. Başkanımız Sayın Hisarcıklıoğlu vizyoner bakışı ile “81 İl’e 81 Okul” sloganı ile başlatılan kampanyayı bugün itibarıyla 154 İlçeye 154 okulla birlikte 307 eğitim tesisine taşıdı. Kendisinin şahsında Birliğimize teşekkür ediyoruz. Programı sıkıştırmamak ve kendisini yormamak adına Çanakkale programının ayrı yapılmasını rica etmiştik. Sağ olsun o da bu isteğimizi kırmadı ve en kısa zamanda Çanakkale’de ayrı bir program yapma sözünü aldık. İlimize teşrifleri için kendisine teşekkür ederek uğurladık.”

(BÜLTEN)
Paylaş