Hisarcıklıoğlu Biga’da

Bugün başlayacak Biga Fuarı’nın onur konuğu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Biga Ticaret ve Sanayi Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.

224

Biga Ticaret ve Sanayi Odası (Biga TSO), Biga Fuarı’nın onur konuğu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan ev sahipliğinde ağırladı.

Biga TSO Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’nin açılışı TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Biga Kaymakamı Ercan Kayabaşı, Biga Belediye Başkanı Alper Şen, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, Gümüşçay Belediye Başkanı Hasan Kırım, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, Biga Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Baş, ilçe protokolü ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışın ardından Hisarcıklıoğlu, Biga TSO komite, meclis, yönetim kurulu üyeleri ve misafirlerin yer aldığı toplantıda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantıda vizelerde, finansmana erişimde, nitelikli çalışan bulmada, perakende, gıda ve ulaştırma sektörlerinde, ticari kredi kartı limitlerinde yaşanan sıkıntılar dile getirildi.

(HADİYE AYŞE İRİM)
Paylaş