Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması başvuruları başladı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Kadın Girişimciler Kurulu himayelerinde, 2022 yılında başlatılan "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması"nın üçüncüsü için başvurular açıldı. Başvurular 20 Ekim 2024’e kadar yapılabilecek.

105

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) işbirliğinde hayata geçirilen "Türkiye'nin Girişimci Kadın Gücü Yarışması", bu yıl üçüncü kez düzenlenecek. Yarışma, kadın girişimcilerin başarı hikâyelerini ön plana çıkarmayı ve girişimci kadınların kendi bölgelerinde örnek teşkil ederek, yeni girişimcilere ilham kaynağı olmasını amaçlıyor.

Yarışma, "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" ve "Girişimci Kadın Gücü" olmak üzere iki ana kategoriden oluşuyor. Girişimci kadınlar, “En Hızlı Büyüyen Kadın Girişimci”, “En Çevre Dostu Kadın Girişimci”, “En Çok Dijitalleşen Kadın Girişimci” ve “İhracatını En Çok Artıran Kadın Girişimci” gibi başlıklarda ödül kazanma şansı yakalayacak. Ayrıca, "Kadın İstihdamını En Çok Artıran Şirket" kategorisine tüm şirketler başvurabilecek.

Başvurular, 20 Ekim 2024 tarihine kadar https://girisimcikadingucu.tobb.org.tr/ adresinden yapılabilecek. Ödüller, 19 Kasım 2024 Dünya Kadın Girişimciler Günü'nde, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk’ün katılımlarıyla sahiplerine takdim edilecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş