havadurum

Doğa ile iç içe yürüyüş...

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (ÇOMÜ DAT) Çanakkale Belediyesi ile işbirliği içinde düzenlemeye devam ettiği Trekking etkinliklerini sosyal sorumluluk projesi haline getirdi. Topluluk, projelerini " Doğaya Bir Adım Daha… " adı altında birleştirerek Çanakkale’ deki doğa tutkunlarını bir araya getirmeye devam etti.

404
Bu projenin ilk etkinliği olan ve her aşamasını ciddiyet ve disiplin içerisinde ÇOMÜ DAT üyesi gençlerin tasarladığı Ulupınar Köyü Doğa Yürüyüşü geçen pazar günü gerçekleştirildi. Pazar günlerine Çanakkale halkı adına farklı bir anlam kazandıran ÇOMÜ DAT kısa süre içinde olsa şehrin gürültüsünden kurtarmayı ve  doğayla buluşturmayı yine başardı. Eşsiz boğaz manzarası ile birleşen mucizevi Çanakkale tabiatının her adımda katılımcıları selamladığı etkinlik, hava koşullarının olumsuzluğuna rağmen keyif içinde sürdürüldü.
 
Çanakkale Belediyespor lisansına sahip ÇOMÜ DAT üyeleri; Fuat Ağdeve, Alican Sağnak, Kenan Erdoğrul, Mertcan Boğa, Alper Yangöz, Esengül Çakal, Ozan Yanar, Mehmet İnan, Esra Altındal, Alper Celal Genç ve  içerisinde sivil halk, ÇOMÜ personelinin bulunduğu 52 kişi yaklaşık olarak 8 km lik parkuru hiçbir sorun yaşamadan tamamladı…
Paylaş