havadurum

Dev maçı izlediler!

528

 Çanakkale’yi Basketbol branşında Pilot İl yapmakta kararlı olan  Murat Firidinoğlu liderliğindeki Basketbol Ailesi, sporculara yönelik olarak düzenlediği organizasyonla, gençlere İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan Euro League Anadolu Efes – Zalgiris maçını izletme imkanı sağladı. Geçen yıl Çanakkale Kordon’da organize edilen 3x3 Sokak Basketbol turnuvalarında görev alan sporcuların bulunduğu kafile, İstanbul’a neşe içinde gidip – döndü. Kafile’de yönetici olarak Mehmet Ateş, Erdal Yıldırım ve Özgür Erdoğan yer aldı. 

Çanakkale Basketbol İl Temsilcisi Murat Firidinoğlu organizasyonla ilgili olarak şu açıklamaya yaptı. “Bu önemli karşılaşmaya gitmemiz için bizlere her türlü desteği veren , biletlerin temin edilmesi konusunda yardımlarını esirgemeyen Basketbol Federasyonu Başkanımız Hidayet Türkoğlu beye, araç konusundaki yardımlarından dolayı Çanakkale Belediye Başkanımız Ülgür Gökhan beye teşekkürlerimizi iletiyoruz.”
Işık Gençlik Spor Kulübü oyuncularından Efe ve Ege kardeşler ise şu açıklamaya yaptı “ Spor’da başarıların ödüllendirilmesi adına bizlere bu fırsatı tanıyan, Euro Legaue maçına gitmemize imkan sağlayan Federasyon Başkanımıza, Belediye Başkanımıza, Basketbol İl Temsilcimize, tüm antrenör ve yöneticilerimize teşekkür ederiz” 
(Haber Merkezi)
Paylaş