havadurum

Cumhuriyet’in 100’üncü yılında Çanakkale Barosu’ndan anlamlı video

Çanakkale Barosu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümü için Conk Bayırı’nda tarihi bir mekanda bir video çekimi yaptı. Video, Çanakkale Zaferi ve Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Cumhuriyet’in değerini ve önemini anlatmak için hazırlandı.

581

Çanakkale Barosu, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılını kutlamak için Conk Bayırı’nda bir video çekimi gerçekleştirdi. Video, Çanakkale Zaferi ve Kurtuluş Savaşı’nın önemine vurgu yapmak amacıyla hazırlandı.

Video çekimine Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin, Yönetim, Disiplin, Denetleme Kurulu Üyeleri ile Türkiye Barolar Birliği (TBB) Delegeleri katıldı. Çanakkale Barosu Yönetimi tarafından sosyal sorumluluk ve geçmişe saygı amacıyla başlatılan proje kapsamında, Conk Bayırı’nda tarihi bir mekanda prodüksiyon çalışması yapıldı.Çanakkale Barosu’nun hazırladığı video, Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel bir mesaj içeriyor. Video, Çanakkale Zaferi ve Kurtuluş Savaşı’nın ardından kurulan Türkiye Cumhuriyeti’nin değerini ve önemini vurgulamak için oluşturuldu.

(Şerife Turhanlı)

Paylaş