Çanakkale'de Spor

712

 Çanakkale Belediyespor

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele veren Çanakkale Belediyespor Kulübü Bayanlar Voleybol Takımı, maratonun akışı içinde 27 Ocak 2019 pazar günü saat 16.00’da Ankara’nın Başkent Spor Salonu’nda klasmanda sonuncu sırada bulunan Halkbank ile karşılaşacak. File’nin Çanakkaleli Sultanları 30 Ocak 2019 çarşamba günü ise saat 18.00’de Çanakkale Anafartalaar Spor Salonu’nda İstanbul ekibi K. Beylikdüzü ile kozlarını paylaşacak. Çanakkale Belediyespor’un klasmandaki mevcut konumu nedeniyle Baraj Etabına kalacağı tahmin ediliyor. 
 
Bayanlar Voleybol 2.Lig
Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Lig, 2.Grup’ta Çanakkale’yi temsil eden KALE 1957, Yeşil Bayramiçspor ve Biga Çiçeklidedeespor 27 Ocak 2019 pazar günü oynanacak maçlarda salonlara puan için çıkacak. Saat 14.00’de Çan Spor Salonu’nda grup lideri KALE 1957, klasmanda son sıralarda bulunan Biga Çiçeklidedeespor’u konuk edecek. Yeşil Bayramiçspor ise aynı gün saat 14.30’da Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda NOVA Gençlik takımı ile karşılaşacak. 
 
Bölgesel Amatör Lig;
Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 14 takımlı 11’nci grubunda 3 Çanakkale takımı yer alıyor. 27 Ocak 2019 pazar günü saat 14.00’de başlama düdüğü çalınacak maçlarda; Çanakkale Dardanel İstanbul’da zirve hedefli Yeşilköyspor’la, Bigaspor Lüleburgaz’da sonuncu sıradaki İstasyonspor’la karşılaşacak. Biga Adaspor ise İlyas Bayram Stadı’nda Trakya ekibi Uzunköprüspor’u ağırlayacak. 
 
Boğazgücü
Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.ligde mücadele veren Ali Yasin Zengin başkanlığındaki Çanakkale Boğazgücü maratonun ikinci yarısına iç salondaki Aydın Bş.Bld.spor galibiyeti ile başladı. Hafta sonu fikstür gereği maçı bulunmayan Boğazgücü 2 Şubat 2019 cumartesi günü saat 13.00’de  deplasmanda İskenderun takımı ile karşı karşıya gelecek. Boğazgücü’nde rutin çalışmalar sürdürülüyor.  
 
Yerel Futbol Ligleri
Çanakkale Amatör Liglerine hafta sonu 5 koldan devam edilecek. Süper Amatör, 1.Amatör, U-19, U-17 (Play-Off) ve U-14 kategorilerindeki müsabakalar merkez, ilçe ve belde sahalarında yapılacak. Haftanan en önemli müsabakaları, Süper Amatör’de Yeni Çanspor – Bozcaaadaspor, 1.Amatör’de Arslancaspor – Gümüşçayspor arasında yapılacak. Bu iki karşılaşma klasmanların zirvelerini doğrudan etkileyecek.
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş