havadurum

Çanakkale’nin alışkın olmadığı bir uygulama

Kordon boyunda Golf Çay Bahçesinde “aile bölümünde bira satışımız yoktur” tabelası Çanakkale Belediyesi tarafından işletilen bir yerde tepkileri de beraberinde getirdi. Bira satışlarının yasaklanması konusunda özellikle AKP’li Belediyelerin halka açık yerlerdeki uygulamalarının tartışma konusu olduğu bir dönemde Golf Çay bahçesindeki tabela Çanakkalelileri şaşkına çevirdi.

1361
 
Bira satışlarının  yasaklanması konusunda özellik ile AKP’li Belediyelerin halka açık yerlerdeki uygulamalarının tartışma konusu olduğu bir dönemde Golf Çay bahçesindeki tabela Çanakkalelileri şaşırttı. İşletme yöneticisinden alınan bilgiye göre bu uygulamanın yöneticinin kendi inisiyatifi ile yapılmış olduğu ve gelen şikayetler üzerine kaldırılacağı bilgisi alındı.
 
Golf Çay Bahçesi işletmecisi İsmail Nebi, “Tabelanın asıldığı bölüm çay bahçesinin hemen yanındaki çocuk oyun parkının olduğu bölüme yakın bir alandı. Çocukların olumsuz etkileneceğini düşünerek böylesi bir tabelayı astırdım. O bölgede bira içilmesinin çocuklara kötü örnek olacağı düşüncesi ile oraya gelen insanlara da geç  bu tarafa orada iç diyemeyeceğimiz için böyle bir uygulama içersinde oldum. Herhangi bir yasakçı tavır söz konusu değildir” şeklinde açıklamada bulundu.
Paylaş