havadurum

Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanından Vali İlhami Aktaş’ a ziyaret

Vali İlhami Aktaş, Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit ve Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

505

Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit, Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkan Yardımcısı Hüseyin KİŞİOĞLU, ÇOMÜ Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı Öğretim üyesi ve Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş, Çanakkale Savaşları Enstitüsü Müdürü Utkan Emre er, ÇOMÜ Türkiye Cumhuriyeti Tarihi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Buğra Terzi, Vali İlhami Aktaş’ı ziyaret etti.

Vali İlhami Aktaş; Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit ile Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş ve beraberindeki heyet ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette; Türk Şehitlikleri İmar Vakfının ve Çanakkale Savaşları Enstitüsünün faaliyetleri ile yürüttükleri ortak projeler hakkında Vali İlhami Aktaş’ a bilgi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş; Türk Şehitlikleri İmar Vakfı Başkanı Doğan Özyiğit ile Çanakkale Savaşları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Murat Karataş ve beraberindeki heyete çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkürlerini iletti.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş