havadurum

Beşiktaş 5 Oyuncusunu Kadro Dışı Bıraktı, Siyah Beyazlılarda Son Dakika Gelişmesi!

Beşiktaş’ta teknik direktör Rıza Çalımbay, performanslarından memnun olmadığı 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bu oyuncuların arasında Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana da var. Peki, bu kararın arkasında ne yatıyor? Beşiktaş’ın transfer planları nasıl etkilenecek? İşte detaylar…

1605

Süper Lig’de zirve yarışını sürdüren Beşiktaş’ta sular durulmuyor. Siyah-beyazlı takımda teknik direktör Rıza Çalımbay, son haftalarda beklenen performansı gösteremeyen 5 oyuncuyu kadro dışı bıraktı. Bu oyuncuların arasında taraftarın sevgilisi Vincent Aboubakar da yer alıyor.

Kadro Dışı Kalan İsimler

Beşiktaş’ın kadro dışı bıraktığı oyuncular arasında, geçtiğimiz sezonlarda takımın en önemli isimleri olan Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana da bulunuyor. Bu oyuncuların kadro dışı kalması, Beşiktaş taraftarını şoke etti. Özellikle Aboubakar’ın kadro dışı bırakılması, Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Al-Nassr’ın ilgisini çekti. Suudi kulübün, Kamerunlu yıldız için Beşiktaş’a transfer teklifinde bulunacağı iddia edildi.

Kulüp Açıklaması

"Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentin Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız." (Erhan Taylan)

Paylaş