havadurum

BAL başkanlarından tepki

493
Ankara`da yapılan toplantıya Bigaspor Kulüp Başkanı Serkan Özkan da katılım sağlayarak BAL Ligi Kulüpler Birliği`nde Bölge Sorumlusu olarak seçildi. Kayseri Emar Grup FK Başkanı Emre Arıkan`ın başkanlık yaptığı toplantıya 100`ün üzerinde BAL Ligi başkanı katılarak yapılan ortak bildiriye destek oldular.
 
Bigaspor Başkanı Serkan Özkan toplantıda yaptığı konuşmada " Öncelikle böyle bir birliğin oluşması beni çok mutlu etti. Her şerde bir hayır vardır. Federasyonun almış olduğu erteleme kararı ardından kurulan bu birlik bundan sonra ligimiz ile ilgili alınacak her kararda hakkını arayacaktır. BAL ve bu kategorideki sporcular sahipsiz değildir. Bizim amacımız kulüplerimizin ve futbolcu kardeşlerimizin hakkını savunmaktır. Lig seneye kalırsa, ilk önce sporcularımız mağdur olacak ve işin içinden çıkılmaz bir hal alacak. Aslında, bu sezon ligde 52 grup olması da kabul edilemez bir durum. Ama, biz kulüp başkanlarımız ligin oynanmasını istediğimiz için ve sporcularımızın mağduriyetinin giderilmesi için sesimizi çıkartmadık. Bizler sezon başından beri ligimizin başlamasını istiyoruz. Sürekli bahaneler üretilerek ligimiz tehir edildi. Son olarak 17 Nisan olarak açıklanan ligimiz yine ertelenmek isteniyor. Bizler BAL ligi temsilcileri olarak gerekli önlemler alınarak, daha önce Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ile oynanacağı açıklanan BAL liginin Mayıs 2021 ayının ilk haftasında oynanmasını istiyoruz" dedi.
Yapılan konuşmaların ardından BAL Ligi Kulüpler Birliği temsilcileri Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ile görüşmek üzere Spor Bakanlığına geçerek, bilgi aldılar.

BAL Ligi Kulüpler Birliği Yönetimi, sporcuların aşılama programına alınarak, liglerin 1-2 Mayıs 2021 tarihinde başlaması ile ilgili girişimlerini sürdürdüler. 
(Haber Merkezi)
Paylaş