BAL’da 2. yarı...

Yeni Çanspor ile Karabiga Belediyespor`un yer aldığı Bölgesel Amatör Ligin 14 takımlı 8. grubunda ikinci devre maçları 5 haftalık bir aranın ardından 18 Ocak 2014 pazar günü start alıyor

431
Fikstür gereği, Yeni Çanspor yeni Antrenörü Resul Kuzu yönetiminde Erdekspor deplasmanında puan arayacak. Aynı gün ise, İbrahim Küçük`ün çalıştırdığı Karabiga Belediye Gençlikspor evinde lider Manisa Büyükşehir Belediyespor`u ağırlayacak. Mevcut statüsü gereği oldukça zorlu ve değişken olan ligde tutunma mücadelesi veren Yeni Çanspor ve Karabiga Belediye Gençlikspor her maçını final havası içinde oynayacak. BAL`ın 8. grubunda ikinci yarının ilk haftasında, pazar günü saat 13.30`da oynanacak diğer karşılaşmalar şöyle. Atillaspor - İzaks Gaziemirspor, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor - Narlıdere Belediyespor, Bozdoğan Belediyespor - Didim Belediyespor, İncirliova Belediyespor - Sındırgı Belediyespor, Soma Sotes - Somaspor.
BAL`da statü
BAL’da 2 (iki) Takımla Temsil Edilen İller: (Çanakkale): 2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir, diğer takım küme düşerse, o ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar doğrudan BAL’a yükselir. 2 takımdan biri Spor Toto 3.Lig’e yükselir, diğer takım küme düşmezse, o ilin yerel liginde birinci olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Küme düşmeyen takım ligdeki sıralaması ne olursa olsun o ilin yerel liginde ikinci olan takım ile baraj müsabakası oynar. 2 takım da Spor Toto 3.Lig’e yükselmez ve küme düşmez ise bu iki takımdan sezon sonu puan tablosunda üst sırada yer alan takım BAL’da kalır, alt sırada yer alan takım yerel ligin birincisi ile baraj müsabakası oynar. 2 takımdan biri küme düşerse o ilin yerel liginde birinci olan takım doğrudan BAL’a yükselir. Diğer takım BAL’da kalır. 2 takımın ikisi de küme düşerse o ilin yerel liginde birinci ve ikinci olan takımlar doğrudan BAL’a yükselir.
Paylaş