Bahçeşehir Koleji'nden uzaktan eğitime yakın takip!

1821

 

Bahçeşehir Koleji Çanakkale İlkokul Müdür Yardımcısı Zeynep Çengel, yapay zeka tabanlı uzaktan eğitim platformu Metodbox ve online eğitimler konusunda yaptığı açıklamada, “Yüz yüze eğitim ile uzaktan eğitimin birbirine en çok benzeştiği program yapay zeka tabanlı eğitim platformu Metodbox’dır. Öğrencilerimizin akademik gelişimlerini yakından takip ediyoruz. Metodbox üzerinden online sınavlarımız hiç ara vermeden devam ediyor. Uzaktan eğitim platformumuz Metodbox erişimini 2020 -2021 eğitim yılı için kayıt yaptıran öğrencilerimiz için de sağlamış bulunmaktayız. Okulöncesinden liseye, gelecek yıl eğitimde Bahçeşehir Koleji ailesinin öğrencisi olarak aramıza katılacak olan tüm öğrencilerimize ve ailelerine şimdiden Metodbox erişimini sağlıyoruz. Yapay zeka tabanlı eğitim platformu Metodbox’da öğrencilerimizin kişisel ihtiyaçlarına göre farklılık gösteren; interaktif etkinlikler çevrimiçi hikayeler ve videolar, şarkılar, dijital ders kitabı materyalleri aracılığıyla öğrencilerimizin İngilizce okuryazarlık ve iletişimsel dil gelişimini destekliyoruz” dedi

Bahçeşehir Koleji İlkokul Müdür Yardımcısı Zeynep Çengel“Öğrencilerin kişisel verilerini güvence altına alan bu altyapı sayesinde onlara güvenli bir dijital öğrenme ortamı sunuluyor” dedi.
 
 
“Kişisel veriler koruma altında”
“Metodbox’un altyapısı, Kişisel Verileri Koruma Kanunu’na uygun olarak tasarlandı” diyen Çengel, “Öğrencilerin kişisel verilerini güvence altına alan bu altyapı sayesinde onlara güvenli bir dijital öğrenme ortamı sunuluyor. Ayrıca öğrenciler, eğitim yaşamları boyunca gerçekleştirdikleri tüm çalışmalarını sistemde tutarak eğitim hayatlarının sonunda çalışmalarından oluşan e-portfolyo alabiliyorlar. Öğrencilerimizin okul öncesinden itibaren günlük hayat problemlerinin farkına varmalarını sağlamak en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor” ifadelerine yer verdi.
(Yusuf Sonkurt)
 
Paylaş