Aydoğan Plaza`ya rekor dayanmıyor

Otomotiv sektörünün lider şirketlerinden olan Aydoğan Toyota Plaza, başarılarını kutladığı gecede çalışanlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Sahne alan sanatçı Reyhan Karaca ise seslendirdiği şarkılarla geceye renk kattı. Toyota Aydoğan Plaza, ‘Müşteri Memnuniyeti Türkiye’ye 1.liği’ rekorunu muhteşem bir organizasyonla kutladı

2016
Kolin Otel’de düzenlenen geceye Toyota’nın Türkiye Operasyonları Direktörü İsmail Ergun, Toyota Türkiye Saha Operasyonları Müdürü Ali Konuk, Çanakkale Toyota Aydoğan Plaza Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan ve çok sayıda personel katıldı. Otomotiv sektörüne ‘Gerçekleştirmek istediğimiz hayallerimiz var’ sloganıyla damga vuran Toyota Aydoğan Plaza, 6 yıldır üst üste elde ettiği ‘Müşteri Memnuniyeti Türkiye’ye 1.liği’ rekorunu muhteşem bir organizasyonla kutladı
 
 
 
 
Aydoğan; “Müşteri memnuniyeti çok önemli”

Gecede konuşan Toyota Aydoğan Plaza Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan, elde ettikleri başarılar nedeniyle sektördeki sorumluluklarının her geçen gün daha çok arttığını söyledi. Toyota Çanakkale Aydoğan Plaza olarak hedeflerinden de bahseden Aydoğan, sektörde önemli başarılara imza atacaklarına inandığını ifade etti. Şirket olarak, otomotiv sektöründe müşteri memnuniyetine de ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Aydoğan, müşteri memnuniyetinin karşılığı olarak Türkiye rekorlarını elde ettiklerini söyledi. Aydoğan, başarılarda katkısı olan personeline teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.

 
 
Başarılarıyla örnek oluyor

Toyota Çanakkale Aydoğan Plaza`nın elde ettiği başarısını kutlayan Toyota’nın Türkiye Operasyonları Direktörü İsmail Ergun ise; Toyota Çanakkale Aydoğan Plaza`nın gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların diğer Toyota bayilerine de örnek olduğuna dikkat çekti. Toyota Çanakkale Aydoğan Plaza`ya elde ettiği başarı nedeniyle ödülünün Mayıs ayında Yunanis`tan da verileceğini kaydeden Ergun, Aydoğan Plaza’nın yeni başarılara imza atacağına inandığını ifade etti. Başarılarından dolayı Toyota Çanakkale Aydoğan Plaza şirket yönetimini tebrik eden Ergun, başarıda büyük pay sahibi olan şirket personelini de kutladı.

Karaca geceye renk kattı

Gecede sahne alan sanatçı Reyhan Karaca ise seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla Toyota Çanakkale Aydoğan Plaza çalışanlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Geceye renk katan Karaca, yaklaşık 2 saat boyunca şirket personelini coşturdu. Gecenin sonunda Çanakkale Toyota Aydoğan Plaza Şirketi`nin Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Aydoğan, geceye renk kattığı için sanatçı Reyhan Karaca`ya çiçek takdim etti.

Paylaş