Ataol “BAL’da kalıcıyız”

Bozcaadaspor Kulübü Başkanı Osman Ataol, yenisi oldukları Bölgesel Amatör Ligde tutunacaklarını ve gelecek sezon zirve hedefli olacaklarını söyledi...

638
 
Mütevazi kadrosuyla bu sezon yer aldığı Bölgesel Amatör Ligin 11 takımlı 10. Grubunda  mücadele veren Bozcaadaspor  kategoriyi sevdi. Kent ve Belediye potansiyelli takımlarla karşılaşıp, genelde olumlu sonuçlar alan Siyah-Beyazlı Kulüpte Başkan Osman Ataol, gidişattan memnun olduğunu belirterek “Durum onu gösteriyor ki, BAL’da kalıcı olacağız. Gelecek sezon ise atılım yapıp, zirveye oynayan bir ekip oluşturacağız” dedi. Sezon başında 8 dış transfer yaptıklarını ifade eden Ataol “Hiçbir kurum – kuruluş ve futbolculara borcumuz yok. Oyuncularımızın maç başları ile primlerini de gecikme olmadan ödüyoruz. Bozcaadaspor’un  alt yapı takımları ile birlikte sezon giderleri 250 bin lira dolayında” diye konuştu.
 
20 Şubat 2012 pazartesi günü Bozcaadaspor’un  seçimli olağan kongresini yapacaklarını açıklayan Başkan Osman Ataol “Genel Kurulumuzu saat 21.00’de Mehmet Balcı’ya ait kıraathanede gerçekleştireceğiz.” dedi.
 
Olay Spor
Paylaş