havadurum

Ankara’daki Gelibolulular geleneksel gecelerinde buluştu

Ankara`da bulunan hemşehrilerimiz, geçtiğimiz cumartesi günü Gelibolu Derneği’nin her yıl geleneksel olarak yaptığı “Ankara`da Gelibolu Buluşması” yemeğinde bir araya geldi.

520
Bu yıl 6. yapılan yemeğe eski Bakanlardan Hamdi Üçpınarlar, Milletvekilleri Ali Sarıbaş, İsmail Kaşdemir, Ahmet Küçük ile derneğin kuruluşundan beri bütün etkinliklerinde bulunan Em. Vali Orhan Kırlı ve geçen dönem Kolordu Komutanlığı yapan E. Korg. Necati Özbahadır katıldı. Ankara`da aynı zamanda Gelibolu Evi olarak da kullanılan TEB Dore Otelde yapılan yemeğe birçok Gelibolulu katılarak birbirleri ile bir arada buluşma ve sohbet etme fırsatını buldular. Geceye Deniz Baykal, Serdar Soydan, Mustafa Özacar, Tuğ Gn. Ferhat Özgen mesaj gönderdi.
 
Gecede konuşan Dernek Başkanı Süleyman Taş, amaçlarının Geliboluluları ve Gelibolu’yu sevenleri bir araya getirmek ve eğitime katkı sağlayacak bir kaynak yaratmak olduğunu söyledi. Geceye ayrıca, Semra-Aykut Ulupınar,Atilla-Nilgün Çelik, Tevfik-Rabia Umut, Gülhan-Şeref Güler, Sevcan Palabıyık, Fatma Taşkıran, Ferit Lekesiz, Prof. Dr. Ümit -Yasemin Bağrıaçık, Prof. Dr.Hüseyin - Nursel Dindar, E. Gnr. Celalettin -Şefika Kalkan, Mürüvvet ve Ayşe Utkan, E. Gnr. Haldun Solmaztürk, E. Alb. M.Emin Şaşmaz, Tandoğan Koparal, Kerim Es ve eşi, Özdemir Taş ve eşi ile Yenimahalle Kent Konseyi ve Çayyolu Platformu Bşk İlhan Tezel, Çayyolu Medya Grup Bşk Korkut Çetin, Ümitköy ADD yöneticileri, Soyal Demokrasi Der. Bşk. Emin Sarıkaya, TESUD Başkanı olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.
Paylaş