havadurum

80 yıllık çınar

Halkevleri’nin kuruluşunun 80. Yılı nedeniyle hafta sonu çeşitli etkinlikler düzenlendi. Halkevleri, 80 yıllık yürüyüşünde, insanca yaşam, demokrasi ve özgürlük mücadelesinin halk örgütü olma yolunda sürdürdüğü mücadelesi her geçen gün daha bir coşku yaratıyor.Çanakkale’de düzenlenen 80. Yıl kutlamaları halkın yoğun ilgisi ile sürüyor.

501
 
 
Halkevleri’nin kuruluşunun 80. yıldönümü etkinlikleri kapsamında tiyatro gösterisi ile dayanışma yemeği gerçekleştirildi. Mehmet Akif Ersoy Tiyatro Salonu’nda ‘Kurtuluşun Gizli Kahramanları’ isimli tiyatro gösterisi izleyicilerle buluştu. Nazım Hikmet’in ‘Kuvayi Milliye Destanı’ndan şiirlerin tiyatroya uyarlandığı ‘Kurtuluşun Gizli Kahramanları’ isimli tiyatro oyunu yoğun izleyici kitlesi tarafından beğeniyle izlendi.
 
Halkevleri’nden dayanışma yemeği
Halkevleri 80 yıl dönümü nedeniyle Aşkın Art Hotel’de dayanışma yemeği gerçekleştirildi. Erenköy Belediye Başkanı Alaattin Özkurnaz, Çevre Platformu Dönem Sözcüsü Hicri Nalbant, çok sayıda davetli katıldı. Dayanışma gecesinde bir araya gelen katılımcılar, uzun süre birbirleriyle sohbet etti. Keyifli dakikaların yaşandığı dayanışma gecesinde Çanakkale Halkevleri’nin düzenlediği etkinlikler slayt gösterisiyle katılımcılarla paylaşıldı.
 
 
 
Paylaş