havadurum

Zülküf Memiş Çanakkale İl Mili Eğitim Müdürü...

O bir hakem, o bir gözlemci, o aynı zamanda üst düzey bir bürokrat... Eski futbol hakemlerinden Zülküf Memiş Çanakkale İl Milli eğitim Müdürlüğüne atandı. TTFHGD Çanakkale şube yönetimi, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş`i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi

1239
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Zülküf Memiş, 1971 yılında Balıkesir ili Köteyli Köyü´nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Balıkesir’de, Lisans öğrenimini Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünde, Yüksek Lisansını Çanakkale On sekiz Mart Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Alanında tamamladı. Konya, Bayburt ve Kocaeli illerinde, öğretmenlik ve yöneticilik yaptı. 2007 yılında Maarif Müfettiş Yardımcılığı sınavını kazanarak Şanlıurfa iline atandı. Şanlıurfa ve Çanakkale illerinde Maarif Müfettişi, Grup Başkanı ve Çanakkale Maarif Müfettişleri Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.
Milli Eğitim Bakanlığının Şanlıurfa ili YSÖP Koordinatörlüğü, Şanlıurfa ve Çanakkale illerinin İKS Formatörlüğü görevlerini ifa etti. Bakanlığın düzenlediği birçok proje, çalıştay, kurs ve seminerlerinde; kursiyer ve eğitim görevlisi olarak görev aldı.
Türkiye Futbol Federasyonu’nda (TFF) 6 Yıl Klasman Futbol Hakemliği, 8 Yıl Futbol İl Hakemliği ve 2 Yıl Futbol İl Gözlemciliği yaptı. Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Bayburt ve Kocaeli İllerinde, Şube Başkanlığı ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu.
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Zülküf MEMİŞ evli ve 2 çocuk babası.
Paylaş