havadurum

Yunan Adalarına İDO Seferleri Başlıyor!

Mart ayının gelmesiyle birlikte, Türkiye vatandaşları artık Yunan adalarını ziyaret ederken vize konusunda daha rahat bir deneyim yaşayacaklar. Tüm yıl boyunca devam edecek olan 7 günlük vize muafiyeti uygulaması, Mart ayında yürürlüğe girecek.

1134

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) heyecan verici bir duyuruyla karşımızda: 6 Nisan itibarıyla Yunan Adaları'na olan seferler başlıyor. Bu seferler kapsamında, İDO'nun İzmir Seferihisar ve Aydın Kuşadası'ndan Yunanistan'ın Samos adasına düzenleyeceği seferler için bilet fiyatları da belli oldu.

Bilet Fiyatları ve Sefer Detayları

Seferihisar'dan Samos'a gidiş-dönüş biletler 35 Euro, Kuşadası'ndan ise 41 Euro olarak satılacak. Seferihisar-Samos seferleri haftada 3 gün sabah gidiş, akşam dönüş olarak planlanırken, Ağustos ayında haftanın her günü seferler düzenlenecek. Kuşadası-Samos seferleri ise 15 Haziran'a kadar haftada 3 gün sabah gidiş, akşam dönüş olarak yapılacak. 15 Haziran'dan sonra ise haftanın her günü seferler düzenlenecek.

Bu fiyatlara göre, Seferihisar'dan Samos'a ulaşım için 35 Euro (yaklaşık 1085 TL), Kuşadası'ndan ise 41 Euro (yaklaşık 1300 TL) ödenecek.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş