havadurum

Transfer Haberleri

530

 Beşiktaş`ta Vincent Aboubakar ve Fode Koita gelişmesi

Forvet transferi için yapılan temaslardan henüz sonuç alamayan Beşiktaş, çalışmalarına hız verdi. Yönetim, teknik ekibin talebi doğrultusunda Vincent Aboubakar ve Fode Koita ikilisinden birini pazar günkü Trabzonspor maçına yetiştirmeye çalışıyor. Siyah-beyazlılar, forvet hamlesi doğrultusunda Kasımpaşa’nın golcüsü Fode Koita için de çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin son olarak 29 yaşındaki futbolcu için İstanbul temsilcisine Umut Nayir’i önerdiği, taraflar arasındaki görüşmelerin sürdüğü ifade edildi. (Fanatik)

 

Sörloth`un alternatifi hazır: Jend Odgaard

Trabzonspor, Norveçli golcüsü Alexander Sörloth`un ayrılık ihtimaline karşı çalışma başlattı. Bordo-mavililer, İtalyan ekibi Sassuolo`nun, Danimarkalı forveti Jend Odgaard`ı gözüne kestirdi. Uzun boyu ve güçlü fiziğiyle Sörloth`u andıran 21 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi masada. (Fanatik)

 

Fenerbahçe`nin gündemindeki Godin`e Rennes kancası

Fenerbahçe`nin kadrosuna katmak istediği Diego Godin konusunda sarı-lacivertli takıma rakip çıktı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi`nde boy gösterecek olan Fransız ekibi Rennes, Inter`in Uruguaylı stoperini gündemine aldı. Yıllık 7 milyon euro kazanan Godin`in maaş yükünden kurtulmak isteyen Inter`in, yıldız ismi serbest bırakacağı iddia edilirken, Şampiyonlar Ligi kozunu kullanan Rennes`in transferde bir adım önde olduğu belirtildi. (Fotomaç)

Başakşehir Rafael transferi peşinde!

Şampiyonlar Ligi arenasında güçlü bir kadro isteyen Başakşehir gündemine Lyon`un yıldızı Rafael`i aldı. Leo Dubois ve Kenny Tete`nin ardından Lyon`da üçüncü sağ bek durumuna düşen Rafael, kulüpten ayrılmak istiyor. Başakşehir transfer pazarlığı için masaya otururken Şampiyonlar Ligi kozunu kullanmak istiyor. Transferin birkaç gün içinde neticelenmesi durumunda Rafael, İstanbul`a gelecek ve anlaşma resmiyete dökülecek. (Milliyet)

 

Galatasaray için Nainggolan iddiası

Galatasaray, Inter’in 32 yaşındaki yıldız orta sahası Radja Nainggolan ile ilgileniyor. İtalya basını, Belçikalı futbolcuyla Galatasaray`ın ilgilendiğini ancak Inter’in oyuncusunu kiralamaktan ziyade bonservisiyle veya zorunlu satın alma şeklinde gönderebileceğini belirtti. Galatasaray tecrübeli orta saha ile ücret konusunda anlaşsa bile eşinin sağlık durumu bu transferde kilit rol oynayacak. (Fanatik)

 

Beşiktaş, Zoet ile ilgileniyor

Beşiktaş`la ilgili flaş bir kaleci iddiası ortaya atıldı. Siyah-beyazlı takımın Ersin ile devam edeceği çokça konuşulsa da Hollanda basınından gelen haberler dikkat çekti. Buna göre Beşiktaş`ın PSV Eindhoven`lı file bekçisi Jeroen Zoet ile ilgilendiği kaydedildi.

Eindhoven Dagblad gazetesinin iddiasını göre, siyah-beyazlılar geçen sezonun ikinci yarısını Utrecht`te kiralık olarak geçiren 29 yaşındaki Hollandalı kaleci Jeroen Zoet`i gündemine aldı ve teklif yapmak için harekete geçti.   Haber Merkezi

Paylaş