havadurum

Transfer Haberleri

717

 Galatasaray, Jozwiak için masada

Kanat oyuncusu için arayışlarını sürdüren ve Lech Poznan forması giyen Kamil Jozwiak`ı gündemine alan Galatasaray, Polonya kulübüyle masaya oturmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, 22 yaşındaki oyuncunun transferi için satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifi yapak. (Fanatik)

 

Fenerbahçe iki yıldız için bastırıyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Diego Godin ve Hulk transferleri için tüm şartları zorluyor.

İki yıldızın menajerliğini yapan Luiz Henrique Pompeo`yu İstanbul`a davet eden sarı-lacivertli yönetim, oyuncuların yıllık ücretlerini karşılamak için sponsorluk çalışmalarını da sürdürüyor.

Godin ve Hulk için bonservis bedelli ödemeycek olan Fenerbahçe`de bu transferler için Emre Belözoğlu menajer Ahmet Bulut da yakından ilgileniyor. (Fotomaç)

 

Trabzonspor, Khazri ve Marcone`yi bitiriyor

Trabzonspor, Flavio`nun ardından St. Etienne forması giyen hücum oyuncusu Wahbi Khazri ile Boca Junios`tan Ivan Marcone`nin transferlerini de tamamlamak üzere.

Her iki oyuncunun da bu hafta içinde Trabzon`a getirilmeleri bekleniyor. (Akşam)

 

Antalyaspor, Bakasetas`ın bonservis bedelini belirledi

Alanyaspor, Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut`un kadroda görmek istediği orta saha oyuncusu Tasos Bakasetas için 4 milyon euro`luk bonservis bedeli talep ediyor.

Akdeniz ekibi Yunan oyuncu için takas tekliflerini ise kabul etmeyecek. (Fanatik)

 

Beşktaş`ta Pato sesleri

Golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş`a geçtiğimiz günlerde Sao Paulo`dan ayrıldığını duyuran Alexandre Pato önerildi.

Avrupa`ya dönmek isteyen 30 yaşındaki oyuncunun menajeri, transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları`nı arayarak transferin uygun mali şartlar altında gerçekleşebileceğini iletti. (Fotomaç)

Beşiktaş`a Ndiaye yanıtı...

Orta sahaya takviye için arayışlarını sürdüren Beşiktaş`ta Mario Lemina transferi maliyet engeline takılırken, Badou Ndiaye ise gündemdeki yerini koruyor.

Stoke City, Beşiktaş`ın kiralama teklifine karşın oyuncuyu 2 milyon euro karşılığında bonservisiyle birlikte vermeyi teklif etti. Beşiktaş ile yıllık ücret konusunda anlaşan Senegalli oyuncu tarafların anlaşmasını bekliyor. (Sabah)

Haber Merkezi

Paylaş