havadurum

Transfer haberleri

525

 Süper Lig kulüpleri, transfer çalışmaları kapsamında şimdiye kadar 44 futbolcuyu renklerine bağladı. Bu oyuncuların 28`i, Türkiye`de forma giyen isimler oldu. Kulüpler, 13 transferi de yurt dışından gerçekleştirdi.

 

En hareketli takım Fenerbahçe

Süper Lig`de uzun süredir şampiyonluk hasreti yaşayan Fenerbahçe, transferin hızlı takımlarından oldu. Sarı-lacivertli kulüp, şu ana kadar 7 futbolcuyu kadrosuna kattı. Söz konusu transferlerin tamamını yurt içinden gerçekleştiren Fenerbahçe, Trabzonspor`dan Filip Novak, Beşiktaş`tan Gökhan Gönül ve Caner Erkin, Demir Grup Sivasspor`dan Mert Hakan Yandaş, 1928 Bucaspor`dan Barış Sungur, Kasımpaşa’dan Mame Thiam ile Gölcükspor`dan İsmail Yüksek`i renklerine bağladı. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir görüşme halinde olduğu ve el sıkıştığı isimleri hafta içinde farklı günlerde açıklayacağı belirtiliyor. Kanarya Jahovic`in yanında, Lemos, Alpaslan ve Perotti`yi açıklayacak

 

Transferde adı geçenler

Sezonu 5. bitiren ve Ziraat Türkiye Kupası`nda final oynayan Aytemiz Alanyasporlu futbolcuların adı sıkça transfer haberlerinde yer alıyor. Son 4 sezon Akdeniz temsilcisinde forma giyen Fabrice N`Sakala, Beşiktaş ile sözleşme imzalarken, Papiss Cisse ve Welinton`un da siyah-beyazlı takıma yakın olduğu yazılıyor. Ayrıca, Anastasios Bakasetas ve Steven Caulker`in de adı, spor basınında sıkça Fenerbahçe`yle anılıyor. Sportif ve mali açıdan sıkıntılı bir sezon geçiren Hes Kablo Kayserispor`da performansıyla dikkati çeken Ganalı Bernard Mensah Beşiktaş ile sözleşme imzaladı. Trabzonspor`la sözleşmesi sona eren Jose Sosa`nın adı Fenerbahçe ile yazılıyor.

 

6 kulüp yurt dışından oyuncu aldı

Süper Lig`de 6 kulüp, yurt dışından transfer gerçekleştirdi. Aytemiz Alanyaspor, Gaziantep Futbol Kulübü, Hatayspor, Demir Grup Sivasspor, Trabzonspor ve BtcTurk Yeni Malatyaspor, yurt dışından toplamda 13 futbolcuyla sözleşme imzaladı. Öte yandan; Galatasaray, Yunanistan temsilcisi Olympiakos`tan Norveçli oyuncu Omar’ı kadrosuna kattı. Yeni Malatyaspor da Brezilya ekibi Santos`tan Perulu futbolcu Christian Cueva ile prensip anlaşmasına vardı.

Haber Merkezi

Paylaş