Tatsız prova

390
Türk Milli Futbol takımı, tarihi boyunca ilk defa karşı karşıya geldiği Gine ile golsüz berabere kaldı. Milli takımın Antalya kampı da sona erdi. Ay-yıldızlı ekip, Antalya kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Azerbaycan`ı 2-1 mağlup etmişti. Milliler,bugün (2 Haziran Çarşamba) ikinci kamp dönemi için Almanya`ya uçuyor. Almanya kampı 10 Haziran`a kadar sürecek. Ay-Yıldızlılar, EURO 2020 öncesindeki son hazırlık maçında ise 3 Haziran Perşembe günü Moldova ile karşı karşıya gelecek.

Kadro 26 ile sınırlı
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 30 kişilik aday kadroyu 26`ya düşürdü. Ay-Yıldızlı ekip, EURO 2020 öncesindeki son kampını geçireceği Almanya`ya 26 kişilik kadro ile gidecek.

Maçtan notlar
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gine ile oynanan maçta Ay-Yıldızlı ekibin başında 75. karşılaşmasına çıktı. Milli takımda ikinci dönemini geçiren Şenol Güneş yönetiminde Ay-Yıldızlı ekip, 53`ü resmi, 22`si özel 75 maç oynadı. Milli Takım, Güneş ile çıktığı 75 maçta 36 galibiyet, 22 beraberlik ve 17 yenilgi yaşadı.

Davetliler tribündeydi
A Milli Takım`ın, Gine ile oynadığı maçta tribünlerde 500`e yakın davetli yer aldı. UEFA`dan alınan izinle tribünlere gelen 500`e yakın taraftara, Türk bayrağı da verildi.
(Haber Merkezi)
Paylaş