havadurum

Son Dakika! İstanbul’da servis aracı kaçırıldı!

İstanbul’da servis aracı kaçırıldı. Kadıköy’de kırmızı ışıkta duran servis aracını kaçıran şüpheli, 11 öğrenciyi ve hostesi bırakıp kayıplara karıştı.

947

İstanbul Kadıköy’de sabah saatlerinde yaşanan servis aracı kaçırma olayı, hem şoförü hem de öğrencileri korkuttu. Kimliği belirsiz bir kişi, kırmızı ışıkta duran servis aracının şoförüne “Arka lastiğin patlak bir inip bakar mısın?” diyerek araçtan indirdi. Ardından aracın direksiyonuna geçip içinde 11 öğrenci ve hostes olan servis aracını kaçırdı.

Şoförü Kandırıp 11 Öğrenciyi Kaçırdı

İstanbul Kadıköy’de özel bir okula ait servis aracı, sabah saatlerinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından kaçırıldı. Şoförü “Arka lastiğin patlak bir inip bakar mısın?” diyerek kandıran şüpheli, araçtan inen şoförün yerine geçip içinde 11 öğrenci ve hostes olan servis aracını hızla uzaklaştırdı.

Şoför Motosikletle Peşine Düştü

Olayın şokunu yaşayan şoför, çevredekilerden yardım isteyip bir motosikletin arkasına atladı. Servis aracının peşine düşen şoför, şüpheliyi yakalayamadı. Şoför, durumu hemen polise bildirdi.

Öğrenciler ve Hostes Göztepe’de Bırakıldı

Konuyla ilgili alarma geçen İstanbul Polisi, kamera görüntülerini inceledi. Görüntülerden, şüphelinin servis aracını Göztepe civarında durdurup öğrencileri ve hostesi bıraktığı tespit edildi. Öğrencilerin ve hostesin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Kaçırılan Araç Pendik’te Bulundu

Polis ekipleri, kaçırılan servis aracını Pendik’te terk edilmiş halde buldu. Araç üzerinde yapılan incelemede, şüpheliye ait herhangi bir iz bulunamadı. Polisin kaçan şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş