havadurum

"Önce iç transfer"

255

 

Sona eren sezonda başarılı sonuçlar elde ederek, kent spor severlerinin sevgisini kazanan Çanakkale Belediyespor Bayanlar Voleybol Takımı, müsabakaların bitimiyle birlikte kadro oluşturma çalışmalarına start verdi. Baş Antrenör Üzeyir Özdurak’ın verdiği rapor doğrultusunda, öncelikle iç transfere yöneldiklerini söyleyen Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan şöyle konuştu;

“İlk aşamada, sporcumuz Seda Arısoy’la 1 yıllık sözleşme imzaladık. İç transferde görüşmelerimizin sürdüğü sporcularımız ile önümüzdeki günlerde yeniden mukavele yapacağımızı umuyorum. Bugüne dek ince eledik, sık dokuduk. Yine aynı yolu izliyoruz. Mevcut bütçemize göre, en güçlü takımı kuracağımızı düşünüyorum. Transfer ciddi bir iştir. Aceleye de getirmek istemiyoruz. İç transferi tamamladıktan sonra bu kez dış transfer çalışmalarına odaklanacağız.”
Yeni sezonda, yine Avrupa Kupalarında mücadele vereceklerini ifade eden Başkan İsmet Güneşhan, “Lig ve Kupa ile birlikte yine 3 ayrı kulvarda, zorlu bir sezon Çanakkale Belediyespor’u bekliyor. Çanakkaleli spor severlere yine gurur duyacakları bir takım izlettireceğiz.” dedi. 
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş