havadurum

Lydia’dan Kepezspor’a destek

Kepezspor 2014 yılının ilk kahvaltısını Lydia`da yaptı. Çanakkale Süper Amatör Ligde mücadele veren Kepezspor`a destek olmak amacıyla beldede faaliyet gösteren işletmelerin desteği devam ediyor.

1005
 
İç sahadaki maçlardan önce amatör takım sporcularına kahvaltı ile moral desteği veren firmalara Lydia Restaurant kafede katıldı. Biga Adaspor müsabakasından önce verdiği destek ve moral nedeniyle Lydia Restaurant kafe sahibi Ahmet Akil`e teşekkür eden Kepezspor`un hamisi Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan "Beldemizde hizmet sektörü olarak ticaret yapan işletmelerimizin Kepezspor kulübüne dün olduğu gibi yarınlarda da destek vermesi gençlerimizi barındıran kulübümüzün yaşaması için en önemli damar ve kaynak olmakta. Bu noktadan hareketle tüm işletmelerimize teşekkür ediyor, verdikleri bu desteğin karşılığını sporcu kardeşlerimin de sahada vereceğinin inancını taşıyorum" dedi.
 
 
Kepezspor`da galibiyet sevinci
Kepezspor ilk devreyi galibiyetle kapattı. Çanakkale Süper Amatör Ligin ilk yarısının son maçını kendi evinde Biga Adaspor`u ağırlayan Kepezspor müsabakanın 84.dakikasında Eyüp Mutay`ın golü ile maçı 1-0 kazanarak 4 haftalık araya mutlu girdi. Kepezsporlu oyuncuların galibiyet sonunda sevinçleri yüzlerinden okunuyordu. Kepezspor Teknik Sorumlu Murat Arslan şöyle konuştu "Kepezspor`un fertleri olarak müsabaka anında ve müsabakadan sonra sporcu kimliklerinden taviz vermeyen ve sporun gereklerini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışanlarız. Çanakkale sporunda kulübümüzün kuruluşu olan 1963 yılından beri her alanda söz sahibi olduğumuza inanıyorum. 2013-2014 sezonu ilk yarısını galibiyetle bitirmek bizi mutlu etti. Önümüzdeki ikinci yarıda da müsabakaların keyifli geçmesi, olumsuzlukların, sakatlıkların yaşanmaması en büyük dileğim. Sezon sonuna kadar aynı ciddiyetle çalışıp, taraftarlarımıza gururlu, keyifli, heyecanlı maçlar seyrettirmeye devam edeceğiz" dedi.
Paylaş