havadurum

Kepezspor güreşte de önde

Şampiyon minik güreşçileri makamında kabul eden Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan, sporcuları ödüllendirirken “Kepez`in bileği bükülmez, sırtı yere gelmez” dedi.

470
Kepezsporlu güreşçiler kazandıkları madalyalarla birlikte Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı makamında ziyaret etti. Salon sporlarında Kepezspor bünyesinde minder güreşi yapan Minikler lig öncesi Çanakkale Okullar arası müsabakalarına katıldı. Güreşlere, Kepez Mehmet Akif Ersoy Orta Okulu adına iştirak edip, serbest stilde 4, greko-romende 1 olmak üzere 5 altın madalya kazanan Minikler Çanakkale`yi Afyon`da temsil etme hakkı elde ettiler.
 
Şampiyon güreşçiler, Kepezspor Güreş Antrenörü Mehmet Pehlivan gözetiminde madalyalarıyla birlikte Kepezspor`un Doğal Başkanı, Kepez Belediye Başkanı Dr. Ömer Faruk Mutan`ı ziyaret etti. Başkan Mutan “Güreş tüm sporların anasıdır. Bu spor dalı Olimpiyatlar`dan çıkarılmak istense de bizim Ata Sporumuz yağlı güreşlerin devamlılığı çerçevesinde bu spora devam etmelisiniz. Şu an en büyük sıkıntınız bir spor salonumuzun olmaması. Geçici çözümlerle böyle başarıları elde etmeniz, bizi daha da mutlu ediyor. Az kaldı, salonumuzu inşa ederek, o sıkıntınızı da gidereceğiz. Sizler de daha iyi koşullarda sporunuzu yapacak-sınız. Gözlerinizdeki ışıktan anladığım şudur; ‘Kepezin bileği bükülmez, sırtı yere gelmez.’ Hepinizi kutluyor, sizleri 19 Mayıs Yağlı Pehlivan Güreşleri`nde Kepez Meydanı`nda görmek istiyorum” dedi.
Paylaş