Hürsel hoca kolları sıvadı

Çanakkale Dardanelspor’un eski antrenörü Tekinoktay başkanlık çalışmalarını sürdürüyor...

510
Beşiktaş Kulübü Üyesi ve 2014 yılında yapılacak Genel Kurul`da başkanlığa şimdiden aday olan Hürser Tekinoktay, ekibine kattığı ikinci ismi de açıkladı...
 
Tekinoktay`ın basın açıklaması şöyle;
 
“25 Mart’ta yapılan Olağanüstü Kongre’nin ardından, değerli dostlarımızla birlikte, bundan sonra yapılacak ilk kongrede geçmişi büyük başarılarla dolu Beşiktaş’ın artık çaresiz kalmayacağını ve bu nedenle her türlü sorunun çözümü için Beşiktaş’a hizmet etmeye hazır olduğumuzu spor kamuoyuna duyurmuştuk. Eski Beşiktaş Belediye Başkanı, Siyah- Beyazlı camianın önde gelen ve sevilen isimlerinden Ayfer Atay ekibimizde açıkladığımız ilk isim olmuştu. Belirli periyotlarla açıklamaya devam edeceğimiz ekip arkadaşlarımızdan ikincisini sizlere takdim ediyoruz.
 
Haliç Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı ve Spor Akademisinin kurucularından değerli spor adamı Müslüm Gülhan`ın da bizlerle birlikte çalışmalarına başladığını; Hem sporcu, hem de spor yöneticisi geçmişiyle AR-GE çalışmalarımızda ekibimize ve en başta Beşiktaş Jimnastik Kulübü`ne büyük katkılar sağlayacağına inandığımızı Beşiktaş Camiasına ve tüm spor kamuoyuna duyururuz”
Paylaş