Hoca arayışı...

674
Gençlerbirliği yenilgisi sonrası Emre Belözoğlu ile görüşen Ali Koç ,"Takımın başına sen geç" teklifinde bulundu. Sportif Direktörlük görevinden ayrılmak istemeyen Emre Belözoğlu`nun bu teklifi geri çevirdiği ve Erol Bulut yerine farklı bir ismi önerdiği ortaya çıktı.
 
Emre Belözoğlu`nun, geçtiğimiz sezon Başakşehir`i tarihinde ilk kez şampiyon yapan Okan Buruk ismini Ali Koç`a sunduğu öğrenildi. Ali Koç`un ilk aşamada bu teklife sıcak bakmadığı ve Galatasaray geçmişi olan bir isim yerine Arsene Wenger gibi kariyerli bir yabancı hoca getirmenin daha doğru olacağını düşündüğü belirtildi.
 
Okan Buruk - 47 yaşında, Emre Belözoğlu M. Başakşehir`i şampiyon yapan Okan Buruk`un göreve getirilmesini istedi.
 
Arsene Wenger - 71 yaşında, Ali Koç`un tercihi ise daha tecrübeli ve yabancı bir hoca olması nedeniyle Arsene Wenger oldu.
 
Joachim Löw - 61 yaşında, Bir dönem Fenerbahçe`de de görev yapan Alman Milli Takımı`nın hocası Löw`ün de adaylar arasında olduğu öğrenildi. Avrupa Şampiyonası sonrası milli takımdaki görevinden ayrılacağını açıklayan Löw`ün de olası bir teklifi değerlendirebileceği gelen bilgiler arasında.
(90 Min)
Paylaş