havadurum

Çanakkale'yi Gururlandıran Yüzücü: Ahmet Gökhan Gürler

İÇDAŞ Spor Kulübü'nün başarılı yüzücüsü Ahmet Gökhan Gürler, 2023-2024 Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri'nde Çanakkale'yi temsil ederek önemli başarılar elde etti.

897

Çanakkale'yi yüzmede temsil eden İÇDAŞ Spor Kulübü'nün yetenekli sporcusu Ahmet Gökhan Gürler, 2023-2024 Türkiye Yıldız, Genç ve Açık Yaş Uzun Kulvar Milli Takım Seçmeleri'nde adından söz ettirdi. Edirne'de gerçekleştirilen bu önemli müsabakalarda Çanakkale'nin adını en iyi şekilde temsil eden Gürler, birbirinden başarılı performanslarıyla dikkat çekti.

Çanakkale’yi tek temsil eden sporcu!

İstanbul'da düzenlenen Türkiye Arena Kulüpler Arası Kısa Kulvar Yıldız, Genç ve Açık Yaş Yüzme Şampiyonası'nda öne çıkan Ahmet Gökhan Gürler, 2011+ doğumlu ve açık yaş sporcuların katılabildiği Milli Takım Seçme Müsabakaları'na katılmaya hak kazandı. Toplam 83 kulübün 374 sporcunun mücadele ettiği seçmelerde, Çanakkale'yi tek temsil eden sporcu olarak dikkat çekti.

Performansı Çanakkale’yi gururlandırdı

Sabah seanslarının seçme niteliği taşıdığı müsabakalarda Ahmet Gökhan Gürler, gösterdiği üstün performansla akşam final yüzmeye hak kazandı. Yıldızlar kategorisinde 2 Türkiye 8'inciliği elde eden genç yüzücü, 14 yaş kategorisi final yarışında 50 m sırtüstü Türkiye 1'incisi ve 50 m kelebek finallerinde Türkiye 2'ncisi olarak zirveye çıktı.

En prestijli yarışmalara katılmaya hak kazandı

Gürler, elde ettiği bu başarılarla Türkiye Yüzme Federasyonu'nun 2024 yılı Faaliyet Programı'nda yer alan önemli yarışlara katılma hakkı kazandı. Milli Takım Seçmeleri, Olimpiyat Akredite Yarışmaları, Edirne Kupası, Uzun Kulvar Bireysel Türkiye Şampiyonaları ve TYF Bölge Karmaları Seçme Müsabakaları gibi prestijli organizasyonlarda Çanakkale'yi en iyi şekilde temsil edecek.

“Sergilediği başarılı performans bizleri bir kez daha gururlandırdı”

İÇDAŞ Spor Kulübü, sosyal medya hesapları üzerinden Ahmet Gökhan Gürler'in bu kıyasıya mücadelesini gururla paylaştı. Kulüp, sporcusunu, antrenörünü ve ailesini kutlayarak, "Bu zorlu mücadelede sergilediği başarılı performans ile bizleri bir kez daha gururlandıran sporcumuzu, antrenörünü ve ailesini kutluyor, katılacağı tüm müsabakalarda kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş