Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Deniz’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu büyük zaferin milletimizin bağımsızlık iradesinin sembolü olduğunu belirterek, şanlı tarihimiz ve ecdadımız için minnettarlık ifade etti.

685

Çanakkale Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Deniz, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Deniz, mesajında, "30 Ağustos Zaferi, milletimizin bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğinin ilanıdır. Milletimiz tarih boyunca birlik ve beraberlikle her şeyi başarabilecek güç ve kararlılıkta olmuştur" dedi.

Deniz, mesajında şu ifadelere yer verdi; "Aziz milletimizin vatanımızı işgal eden güçlere karşı 19 Mayıs 1919'da başlattığı destansı mücadelenin, 30 Ağustos 1922'de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdiği kutlu günün 102. yıl dönümünü milletçe büyük bir gururla kutluyoruz. İstiklal mücadelemizi zaferle taçlandıran ve şanlı tarihimizin önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer'inin 102. Yıldönümü kutlu olsun!

30 Ağustos Zafer Bayramı ulusumuzun övünç kaynağı, şanlı tarihimizin özel günlerinden birisidir. Tarihimiz göstermiştir ki, milletimiz hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz. Bu zaferi kazanan şanlı ecdadın mirasçısı olarak bizler de bugün, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmalıyız.

Bu anlamlı zaferin yıldönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hürriyet ve istiklalimizin bina edilmesinde canlarını ve kanlarını cömertçe feda eden kahramanları ve ülkemizin huzur ve güvenliği için bugün de aynı inanç ve kararlılıkla mücadele eden ve şehit düşen güvenlik güçlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle değerli Çanakkaleli hemşerilerimin ve aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş