Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda değişim

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu'nda görev değişikliği yaşandı. Turgay Kılıç ve Volkan Temiz'in ayrılmasıyla yerlerine Ali Deniz ve Recep Yılmaz atandı. Oda Başkanı Selçuk Semizoğlu, şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla hizmete devam edeceklerini belirtti.

627

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ÇTSO) önemli bir değişiklik yaşandı. 16 Ekim 2022 tarihinde yapılan demokratik seçimlerle göreve gelen Yönetim Kurulu, ikinci yılını doldururken, iki üyesi Turgay Kılıç ve Volkan Temiz’in kendi istekleriyle görevlerinden ayrıldığını açıkladı. Her iki üyenin de Oda Meclisi ve Komite görevlerinde kalmaya devam edecekleri bildirildi.

Görevlerinden ayrılan üyelerin yerine, önümüzdeki iki yıl boyunca Ali Deniz ve Recep Yılmaz ÇTSO Yönetim Kurulu’nda yer alacak. ÇTSO Başkanı Selçuk Semizoğlu, yeni atamaların ardından şeffaf ve katılımcı yönetim anlayışıyla hizmet kalitesini daha da ileri taşımak için çalışacaklarını vurguladı.

Semizoğlu, 21 meslek grubundan 129 Komite Üyesi ile birlikte üyelerin emanetini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edeceklerini belirtti. Ayrıca, tüm üyelere desteklerinden dolayı teşekkür ederek, iş yaşamlarında başarılar diledi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş