Bunları duydunuz mu?

889
Gençlere umut ışığı;
Pandemi döneminin tüm hızıyla sürdüğü bu dönemde gençler sokağa çıkma izinlerinin olduğu 13.00 ile 16.00 saatleri arasında Devlet`e ait sahaların, Spor Okullarının ve Halı Sahaların hizmete açılmasını istiyor. Gençler, Türkiye`nin bazı illerinde bu uygulamaya geçildiğini ifade ederek, aynı prosedürün Çanakkale`de de gerçekleşmesini talep ediyorlar. 
Karacabey Bld.spor alkışı hak etti;
Önceki gece Kadıköy`de oynanan ve Fenerbahçe`nin 1-0 üstünlüğü ile kapanan Karacabey Belediyespor maçında konuk takımın oyuncularının müsabakanın başında ` BAL ve Amatör Liglerin başlamaması` nedeniyle 1 dakikalığına hareketsiz kalıp, protestoda bulunmaları Türkiye`nin gündemine oturdu. 
Erdoğan Yılmaz`a forma jesti;
Geçmiş yıllarda Fenerbahçe`nin skorer santraforu olarak Sarı-Lacivertli formayı giyen Karacabey Belediyespor`un Teknik Direktörü Erdoğan Yılmaz, Ülker Stadı`nda oynanan kupa maçından önce mutluluk tablosu yaşadı. Fenerbahçe Yönetimi, Erdoğan hocaya jestte bulunarak, tüm futbolcuların imzaladığı, üzerinde ismi yazılı çubuklu Sarı-Lacivertli formayı hediye etti. Formayı İdari Direktör Selçuk Şahin takdim etti. 

(Cahit Göveren)
Paylaş