havadurum

Bugün Kimin Maçı Var? Trendyol Süper Lig’de 20. Hafta Heyecanı

Trendyol Süper Lig’de 20. hafta maçları bugün devam ediyor. Dört karşılaşma ile futbolseverlere keyifli bir Pazar günü yaşatacak olan ligde, zirve yarışı ve kümede kalma mücadelesi kızışıyor. Bugün hangi maçlar var, maç saatleri kaçta, hangi kanallarda? İşte tüm detaylar…

2210

Trendyol Süper Lig’de 20. hafta maçları dün oynanan üç karşılaşma ile başladı. Beşiktaş, evinde VavaCars Fatih Karagümrük’ü 3-0 mağlup ederek puanını 35’e yükseltti. RAMS Başakşehir, sahasında Corendon Alanyaspor’u 3-2 yendi ve 26 puana ulaştı. MKE Ankaragücü ise Kasımpaşa’yı 3-1 yenerek 24 puana çıktı.

Bugün ise dört maç daha oynanacak. İlk maçta İstanbulspor, Tümosan Konyaspor’u konuk edecek. Bitexen Antalyaspor, Trabzonspor’u ağırlayacak. Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. Günün son maçında ise Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi misafir edecek.

İstanbulspor - Tümosan Konyaspor

Trendyol Süper Lig’de 20. haftanın ilk maçı saat 13:30’da başlayacak. İstanbulspor, Tümosan Konyaspor’u evinde ağırlayacak. İki takım da son sıralarda yer alıyor. İstanbulspor, son maçında Yukatel Adana Demirspor’la 2-2 berabere kaldı. Tümosan Konyaspor ise Fenerbahçeye ile 7-1 mağlup oldu. İki takım arasında oynanan son beş maçta İstanbulspor’un üç, Tümosan Konyaspor’un iki galibiyeti bulunuyor. Maçın hakemi Halil Umut Meler. Maçı beIN Sports 1 canlı yayınlayacak.

Bitexen Antalyaspor - Trabzonspor

Trendyol Süper Lig’de günün ikinci maçı saat 16:00’da başlayacak. Bitexen Antalyaspor, Trabzonspor’u evinde ağırlayacak. Bitexen Antalyaspor, 28 puanla 8. sırada bulunuyor. Son maçında Siltaş Yapı Pendikspor’a 1-0 yenildi. Trabzonspor ise 36 puanla 3. sırada yer alıyor. Son maçında Samsunspor’u 2-1 yendi. İki takım arasında oynanan son beş maçta Trabzonspor’un dört, Bitexen Antalyaspor’un bir galibiyeti bulunuyor. Maçın hakemi Bahattin Şimşek. Maçı beIN Sports 2 canlı yayınlayacak.

Yılport Samsunspor - EMS Yapı Sivasspor

Trendyol Süper Lig’de 20. haftanın üçüncü maçı saat 16:00’da başlayacak. Yılport Samsunspor, EMS Yapı Sivasspor’u evinde ağırlayacak. Yılport Samsunspor, 19 puanla 16. sırada bulunuyor. Son maçında Fenerbahçe’ye 3-1 yenildi. EMS Yapı Sivasspor ise 28 puanla 8. sırada yer alıyor. Son maçında VavaCars Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. İki takım arasında oynanan son beş maçta EMS Yapı Sivasspor’un üç, Yılport Samsunspor’un bir galibiyeti bulunuyor. Bir maç da berabere bitti. Maçın hakemi Burak Şeker. Maçı beIN Sports 3 canlı yayınlayacak.

Gaziantep FK - Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig’de 20. haftanın son maçı saat 19:00’da başlayacak. Gaziantep FK, Fenerbahçe’yi evinde ağırlayacak. Gaziantep FK, 21 puanla 15. sırada bulunuyor. Son maçında Bitexen Antalyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Fenerbahçe ise 50 puanla 1. sırada yer alıyor. Son maçında Tümosan Konyaspor’u 7-1 yendi. İki takım arasında oynanan son beş maçta Fenerbahçe’nin dört, Gaziantep FK’nın bir galibiyeti bulunuyor. Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu. Maçı beIN Sports 1 canlı yayınlayacak.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş