havadurum

Bozcaadaspor transferde sessiz

Yeni sezonda Çanakkale’yi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek Siyah-Beyazlı takım dış transferde henüz bir sonuç alamadı. Antrenör Resul Kuzu kent içi ve dışından bazı futbolcularla görüşmelerin sürdüğünü belirtti...

467
2012-2013 sezonunda Bigaspor’la birlikte Bölgesel Amatör Ligde mücadele verecek Bozcaadaspor, Amatörler için 1 Temmuz 2012’de başlayan kulüp değiştirme döneminde şimdilik suskunluğunu koruyor. Kulüp prensibi olarak, iç ve dış transferlerde peşin para vermeden kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Osman Ataol başkanlığındaki Siyah-Beyazlı takım portföyüne dahil etmek istediği oyuncularla görüşmelerini sürdürüyor.
 
Geçen sezonki kadrosunu hemen hemen korumayı planlayan Bozcaadaspor’da Antrenör Resul Kuzu, Bursa ve İstanbul’dan profesyonel lig deneyimi olan 3 futbolcu ile temas halinde olduklarını söyledi. Kuzu “Kent içinden kulüpleri ve kendileri ile görüştüğümüz oyuncular var. Lige kaliteli bir kadro ile başlamak istiyoruz. Statüsü gereği, son derece zorlu geçmesi beklenen Bölgesel Amatör Ligde asgariden kalıcı olmak amacındayız. İç ve dış transfer çalışmalarımızı Ağustos 2012 ayının ilk haftasında bitirip, ardından yeni sezon hazırlıklarını başlayarak, topbaşı yapacağız” dedi.
 
Olay Spor
Paylaş