Boğazgücü'den ziyaret!

373

 Çanakkale’yi Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde temsil eden Ali Yasin Zengin başkanlığındaki Çanakkale Boğazgücü Gençlik ve Spor Kulübü yönetici ve sporcularıyla Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’i ziyaret etti.

Yeni sezonda Çanakkale`yi 2.Lig’de temsil edecek olan Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı Başkanı ve sporcusu Ali Yasin Zengin ve yönetici Şenol Cesur, Antrenör Caner Cesur ve Genç Milli Takımın seçme kampına çağrılan 16 yaşındaki Alihan Üstün, Alp’e  destekleri için teşekkür ederek, 17 numaralı forma hediye etti.
Milli Takım Antrenörlüğü de yapan Caner Cesur, daha önce Çanakkale`den 4 sporcuyu Genç Milli Takıma gönderdiklerini ve Avrupa Şampiyonlukları kazandırdıklarını söyledi. . Alihan  Üstün için ise U-22 Milli Takım kampının başlangıç olduğunu, daha çok çalışması halinde ileride başarılı bir Milli Sporcu olacağını ifade eden Antrenör Cesur, Spor’un İl Müdürü Alp’e Engelliler İl Spor Merkezleri hakkında bilgi verdi. Cesur ayrıca, 2019-2020 Öğretim Yılı itibarıyla  tüm okullarda taramalar yaptıklarını ve Çanakkale’de spor yapmak isteyen engellileri kazanmak için çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
(Arilla Akın)
Paylaş