havadurum

Bigaspor transfer Şampiyonu!

708
Bigaspor dış transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncuları Kerem Eryılmaz ve Tolga Kılıç ile anlaşmaya vardı. Bigaspor Spor Kulübü`nde yapılan imza töreninde açıklamada bulunan Asbaşkan Önder Yavaşça "Dış transfer çalışmaları çerçevesinde orta saha oyuncuları Tolga Kılıç ve Kerem Eryılmaz ile anlaşma sağladık. Sporcularımıza sağlıklı ve başarılı bir sezon diliyorum" dedi. Tolga Kılıç önceki sezonlarda Kartalspor, İstanbulspor A.Ş, Beylerbeyi ve Devrek Belediyespor takımlarında forma giydi.

Özel maçlar sürüyor....
17 Nisan 2021 cumartesi günü başlaması planlanan Bölgesel Amatör Lig (BAL)`de yer alacak olan Bigaspor ile Biga Adaspor hazırlıklarını sürdürerek, özel müsabakalarda güç deneyip, testten geçtiler. 

Bigaspor-M.Kemalpaşaspor;
Bigaspor, Bursa Mustafakemalpaşaspor ile Gümüşçay Beldesi Fatih Rüştü Zorlu Stadyumu`nda karşılaştı. Etkili bir futbol sergileyen Bigaspor müsabakadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. Müsabakanın ilk yarısı 1-1 sona erdi. Bigaspor`un gollerini Uğurcan ve Serdal kaydetti.

Gönen Belediyespor-Biga Adaspor;
Biga Adaspor`da, Gönen ilçe stadında oynadığı maçta Gönen Belediyespor`a 3-1 mağlup oldu. Çalışmalarına yeni başlayan Biga Adaspor ilk hazırlık müsabakasını oynadı. Biga Adaspor`da özel maçlar serisinin devam edeceği öğrenildi. 
(Çarşamba Postası)

 

Paylaş