havadurum

BAL’da Y.Çanspor rüzgarı

Bölgesel Amatör Ligde müthiş bir çıkış yakalayan Yeni Çanspor rakiplerini birer birer dize getirip, klasmanda 26 puanla ikinci sıraya yükseldi. İlçede krallar gibi karşılandı.

900
 
Babaeskispor deplasmanından 3 puanı kaptan Zafer Özkanay ve Mustafa`nın attığı gollerle alan Yeni Çanspor, Bölgesel Amatör Lig`in (BAL) ilk yarısını 2. olarak kapatmayı başardı. Yeni Çanspor müsabaka dönüşü ilçede şampiyonlar gibi karşılandı.
Yeni Çanspor lokalinde zafer marşları ile karşılanan futbolcular, taraftarlarla beraber tezahürat yaptı.
Kaptan Zafer burada yaptığı açıklamada; “Biz bu şampiyonluğun gelebileceğine inandık. Sonuçlar da iyi gidiyor. Son 4 maçta 4 galibiyet aldık. Taraftar da inanmış. Bunu bu akşam gördük. Başarılmayacak bir şey değil şampiyonluk. Daha da kenetlenirsek güzel günler göreceğimize inanıyorum. İnşallah 2. yarıda sahamızda oynayacağız. Yeni Çanspor şampiyon olabilir. İlk yarının son haftasında 2-0 lık bir galibiyet aldık. Her şey güzeldi. İnşallah Çanspor için 2.yarı da güzel geçer ve şampiyon oluruz.” dedi. Yeni Çanspor Başkanı Kemal Yüksel ise takım hakkında; “Mütevazi bir bütçe ile kurduğumuz takımımız Çan halkının ve taraftarın desteği ile bu noktalara kadar geldi. Ligde ilk yarıyı 2. olarak bitirdik. Bu takımın şampiyon olacağına inanıyorum. 2. devre de taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz.” dedi. OLAY SPOR
Paylaş