Ayvacık’ta tiyatro şöleni

Modern kısa öykülerin kurucularından olan dünyaca ünlü Rus tiyatro yazarı Anton Çehov’un kaleme aldığı ve Çanakkale Sanat Tiyatrosu tarafından sahneye konulan “Yaşasın Komedya” adlı oyun Ayvacık’ta sanatseverlerle buluşacak.

548
 
Çanakkale’de birçok başarıya imza atmış genç tiyatrocularından oluşan ekip,  Abdülkadir Katra’nın yönettiği oyunda bir araya geliyor. Çarşamba akşamı saat 20.00’de sahnelenecek oyun şimdiden Ayvacık’lı sanatseverlerin oldukça dikkatini çekmeyi başardı. Ayvacık Belediye Başkanlığı’nın girişimleriyle organize edilen geceye, Vali Yardımcısı Cemal Yıldızer’in yanı sıra bir çok bürokratın katılması bekleniyor.
 
“Sanatçılarımızı halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz”
Sanata ve sanatçıya verdiği önemle isminden söz ettiren Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin; “Geçtiğimiz dönemlerde de bir çok oyunu halkımızla buluşturduk. Bu tür organizasyonlarda halkımızla buluşmaktan mutlu oluyoruz. Ayvacık’ta son dönemlerde yaşanan dönüşüme, kültürel faaliyetlerimizle de katkılar sağlıyoruz. Çanakkale’yi ülkemizde güzel bir şekilde temsil eden Çanakkale Sanat Tiyatrosu ekibini ve yönetmen Abdülkadir Katra’yı Ayvacık’ta halkımızla buluşturmaktan mutluluk duyacağız” dedi.
 
Ayvacık Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde organize edilen geceye katılımın yoğun olması bekleniyor.
Paylaş