havadurum

Ağaca bu sefer maymun değil hırsız tırmandı!

Bursa'da bir iş yeri ve sağlık ocağına giren 3 şüpheli şahıs, polisin tüm güvenlik kameralarını mercek altına almasıyla yakalandı. Şüphelilerden biri yakalanacağını anladığı anda ilginç bir kaçış girişimine kalkıştı. Ancak polisin kararlı takibi sonucunda hepsi kısa sürede gözaltına alındı.

915

Bursa'da yaşanan hırsızlık olaylarına karışan 3 şüpheli, polisin titiz çalışması sonucu yakalandı. İş yerinde ve sağlık ocağında gerçekleşen hırsızlıkların ardından, Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Güvenlik Kameraları İnceleme Altında

Yıldırım ilçesindeki iş yerinde ve sağlık ocağında meydana gelen hırsızlık vakalarının ardından, polis ekipleri güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Hırsızlık vakalarında kullanılan yöntemler ve şüphelilerin hareketleri kamera kayıtlarından tespit edildi.

Şüphelilerin Kimliği Tespit Edildi

Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin kimliğini belirledi. Emre T., Ahmet A. ve Berat Ç. isimli şüphelilerin daha önceki suç kayıtları da tespit edildi.

Kaçmaya Çalışırken Yakalandılar

Polis ekiplerinin yapmış olduğu operasyon sonucunda şüphelilerden Emre T., yakalanacağını anlayınca kaçmaya çalıştı. Ancak, polise kedi gibi tırmanarak el salladıktan sonra yakalanmaktan kurtulamadı. Diğer 2 şüpheli ise sokakta gezinirken kıskıvrak yakalandı.

Şüpheliler İtirafta Bulundu

Emniyete götürülen şüpheliler ifadelerinde, çalıntı eşyaların evlerinde olduğunu ve diğer bir kasanın yerinin Vakıf Mahallesi'nde tarlalık alanda olduğunu itiraf etti.

Tutuklanarak Cezaevine Gönderildiler

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme kararıyla tutuklanan 3 şüpheli cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)
Paylaş