‘Sosyalizm için buluşuyoruz’

TKP, 29 Ocak Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu`nda `Sosyalizm Kazanacak` başlığı ile bir buluşma gerçekleştirecek. TKP Çanakkale İl Örgütü 28 Ocak Cumartesi akşamı Ankara`ya otobüs kaldıracak.TKP Çanakkale İl Örgütünden yapılan açıklama ile “yüreği eşitlik ve özgürlük için atanlara bu büyük buluşmada birlikte olma” çağrısı yapıldı.

1016
Konu ile ilgili açıklama yapan Türkiye Komünist Partisi Çanakkale İl Örgütü yetkilileri, yüreği eşitlik ve özgürlük için atanları buluşmada birlikte olmaya çağırdı.
 
TKP Çanakkale İl Örgütü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Türkiye’nin içine sürüklendiği karanlıktan çıkış yolu var. İçine sürüklendiğimiz karanlığı görenlerin, buna mahkum olmadığımızı da görmesi ve görev çıkarması gerekiyor. Bunun ilk adımı emekçilerin, aydınların, ilerici-yurtsever insanların güçlerini birleştirmesi ve sosyalizm seçeneğini güçlendirerek çıkış yolunu daha görünür kılması. “Sosyalizm Kazanacak” adlı büyük buluşma, bu doğrultuda atacağımız mütevazi ama önemli bir adım olacak.
 
Ülkemizin bu karanlığa mahkum olmadığını göstermek, inancımızı pekiştirmek, coşkumuzu paylaşmak, aklımızı ortaklaştırmak için 29 Ocak’ta saat 16.00’da Ankara Arena Spor Salonu’nda buluşuyoruz. Yüreği eşitlik ve özgürlük için atanları bu büyük buluşmada birlikte olmaya çağırıyoruz. Partimiz, 29 Ocak Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu`nda `Sosyalizm Kazanacak` başlığı ile bir buluşma gerçekleştirecek. Yunanistan Komünist Partisi Genel Sekreteri Aleka Papariga ve Portekiz ile Suriye`den komünist parti temsilcileri buluşmaya konuk olarak katılacaklar. Aynı zamanda Mustafa Suphi ve 15 komünistin katledilmesinin yıl dönümü de olan 29 Ocak`ta gerçekleştirilecek buluşmada Ataol Behramoğlu, Edip Akbayram, Emin İgüs, Ender Yiğit, Gülcan Altan, İsmail Hakkı Demircioğlu, Nejat Yavaşoğulları, Metin Coşkun, Nihat Behram, NHKM Müzik Topluluğu ve Orhan Aydın da şiirleri ve şarkılarıyla sahne alacaklar.
 
Çanakkale İl Örgütümüz, 28 Ocak Cumartesi akşamı Ankara`ya otobüs kaldıracaktır. Yüreği eşitlik ve özgürlük için atanları bu büyük buluşmada birlikte olmaya çağırıyoruz.”
Paylaş