CHP’li Vekiller Çan’da muhtarlarla buluştu

CHP Çanakkale Milletvekilleri İsmet Güneşhan ve Özgür Ceylan, Yenice'nin ardından Çan ilçesinde de muhtarlarla bir araya gelerek bölgenin sorunlarını ve taleplerini dinledi.

781

CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, İlçe Başkanı İlhan Demiral, Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul, İl Genel Meclis Grup Başkan Vekili Sadık Göğüsgeren, Çan İl Genel Meclis Üyeleri İsmail Ünal ve Ramazan Mesut Özyurt ile birlikte Muhtarlar Derneği Başkanı Turgay Şahin ve diğer muhtarların katılımıyla düzenlenen toplantıda, muhtarların sorunları ve görüşleri dinlendi.

İsmet Güneşhan; “Muhtarlarızın fikirlerini almayı her zaman önemsedik”

CHP Milletvekili İsmet Güneşhan, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “İl Genel Meclis Başkanımız Halil Ertuğrul'un davetiyle Çanlı muhtarlarımız ile bir araya geldik. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın hizmet almaları noktasında çok önemli bir köprü görevindeler. Demokrasinin yereldeki temsilcileri olan muhtarlarımız ile buluşmayı ve onların fikirlerini almayı her zaman çok önemsedik. Bu sebeple onlarla buluşmaya ve fikir alışverişinde bulunmaya devam edeceğiz” dedi.

Özgür Ceylan; “Önümüzdeki dönem çalışmalar konuşuldu”

Milletvekili Özgür Ceylan, “Çan ilçemizde ilçe başkanlığımızın organizasyonunda Çanlı muhtarlarımızla bir araya gelerek önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmaları konuştuk” şeklinde konuştu.

Harun Arslan; “Tam kadro bir araya geldik”

Çan Belediye Başkanı Harun Arslan, toplantının önemine vurgu yaparak, “Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren; köylerimizin eksiklerini tamamlamak ve muhtarlarımızın taleplerini çözüme kavuşturmak için 'tam kadro' bir araya geldik” dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş